пятница, 26 октября 2012 г.

Устин Мальцев: «Корупція – це головна «ракова» пухлина нашого суспільства»

DSC_0020 (Копировать)
23  жовтня в студії телеканалу «ЯТБ» у Херсоні відбулися теледебати «Херсонський вибір-2012», де зібралися кандидати у народні депутати, експерти, політологи та журналісти. Темою для обговорення було обрано «Антикорупційна політика держави та основні зобов’язання кандидатів».
Взяли активну участь у дебатах запрошені кандидати у народні депутати:
Віталій Богданов, партія Наталії Королевської «Україна-Вперед!» (в списку партії №61);
Андрій Найдьонов, Комуністична партія України (№182);
Юрій Бичковський, самовисуванець (№183);
Устин Мальцев, партія Наталії Королевської «Україна-Вперед!» (№182);
Борис Романченко, «Соціалістична партія України», (№183);
Денис Халупенко, партія Наталії Королевської «Україна-Вперед!», (№186).
Експерти просили майбутніх кандидатів перерахувати перші три дії, котрі вони, як майбутні парламентарі, вважають вкрай необхідними, для подолання такого ганебного і загрозливого для нашої держави явища, як корупція. Просили назвати конкретний механізм роботи перед вирішенням тих задач, котрі кожен з кандидатів поставив перед собою і обіцяє у своїх зверненнях до людей. Яким чином депутати будуть діяти для того, щоб прийняти закони, виходячи із потреб населенням, адже відомо, що на даний час Міністерство Юстиції пише проекти, не обговорюючи із суспільством, а це свідчить про те, що не відображуються проблеми суспільства.
«Корупція – це головна «ракова» пухлина нашого суспільства. Якщо ми зараз не почнемо створювати нові вектори руху, то ми будемо знищені. Тому я дуже хочу, щоб ми всі прийшли на вибори та проголосували за себе, за своїх близьких, за своїх рідних, за тих кандидатів та політичні сили, що ви відчуваєте, можуть принести зміни. Змінити для вас, для себе, прибрати корупцію та почати рух вперед!» - сказав Устин Мальцев.
Всі присутні зійшлися в думці, що на даний момент нам лише демонструють боротьбу з корупцією, і що сьогодні потрібно дати можливість працювати новим професіоналам з цією проблемою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий