пятница, 5 октября 2012 г.

Устин Мальцев: «В парламенті мають бути люди відповідальності і порядку»

debati3
2 жовтня в студії телеканалу «ЯТБ» у Херсоні відбулися теледебати «Херсонський вибір - 2012», де зібралися кандидати у народні депутати, експерти, політологи та журналісти. Темою для обговорення було обрано «Охорона довкілля та безпека нації».
Серед кандидатів в НД були присутні:
Володимир Шелудько, партія «Зелених України», у виборчому списку №6;
Олексій Урсуленко, політична партія ВО «Батьківщина», виборчий округ 182;
Устин Мальцев, партія Наталії Королевської «Україна – Вперед!», виборчий округ 182;
Андрій Найдьонов, Комуністична партія України, виборчий округ 182;
Довірена особа кандидата у народні депутати України Юрія Попутько - Сергій Кириченко, виборчий округ 183.
Розглядалися питання не тільки стосовно охорони здоров’я, але і  питання що таке безпека нації, що впливає на генофон нації, що потрібно робити щоб зменшилась кількість безпритульний людей, бродячих собак та сміттєзвалища в області. Що робити з алкоголізмом в області та країні в цілому? Що робити з питною водою, адже це є проблема для всієї нашої області. Також були підняти на обговорення питання про популізм наших депутатів та популізму влади, та запропоновані методи щоб уникати цього.
Стосовно вищезгаданих питань Устин Мальцев зазначив:
  • Влада в нашій державі належить народу, так написано в Конституції України, але Конституцію наша діюча влада чути не хоче. Верхівка політиків, політичних партій, яка знаходиться на протязі 20 років в парламенті  бачать тільки себе та свої фінанси і систему котру вони створили. В верховну раду потрібно зайти новим людям та зробити «вірус доброго пере завантаження» людей, тільки честі, порядку, відповідальності і добра. Вони зможуть знищити систему кримінальної влади із середини та знайти правильне рішення відносно всіх стратегічних питань для людей, для життя.
А от стосовно популізму Устин сказав, що це паразитування старих політиків на системі і вони нічого нового придумати не можуть. Їм просто потрібно звільнити місця , для того, щоб нові люди відповідальності та чесності давали конкретний результат, без популізму.

Комментариев нет:

Отправить комментарий